Braai från Sydafrika

För 14 år sedan startade vårt företag Comfort Trade att importera Home Fires Braais till Europa. Braai är tillverkade av 3-4 mm tjockt stål, rostfritt grillgaller som är lätt att rengöra av hög kvalitet och ett mycket stabilt utformad ”kolmila”
(18 mm tjocka stänger) där trä bränns och därmed producerar kol. Våra modeller är utrustade med en roterande vindflöjel på skorstenen. Detta säkerställer ett bra luftflöde oberoende av vind och den förhindrar att regnvatten kommer ner i Braaien. Under tiden har vi reviderat Braai med vår mångåriga erfarenhet och installerat flera funktioner, såsom en dubbel bakre vägg och plats för ved nertill i dom fristående modellerna. Dessutom har många små förbättringar genomförts i syfte att underlätta hanteringen, för att göra Braaien mångsidig och undvika deformering av Braaien vid hög värme.

Fristående modeller

De
fristående modellerna finns tillgängliga i dimensionerna 120 cm eller 80 cm bred

Fristående

Inbyggnadsmodeller

De inbyggda modeller finns i 80 cm, 100cm och 120cm bred. Det finns också en modell med spett, de så kallade Spitbraai modeller. Denna finns i 120 cm och 150 cm bredd

Inbyggnad